Monday, October 22, 2012

Lirik Lagu Lungiting Asmoro

Lirik Lagu Lungiting Asmoro, berikut ini enno kasih lirik lagu keroncong yang lagi in, yang berjudul lungiting asmoro, buat yang pengen menghafal lirik lagunya silahkan simak lirik lagu lungiting asmoro berikut ini
Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno ning sliramu duh cah bagus
Ra eling dino lan wektu

Ning ati katon ra biso ilang soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang aku samar yen sliramu ra kelingan

Wong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe. . .

Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur. . . .
Aku ora bakal mlayu. . .
Yen durung nyanding sliramu
Ukuraning tresno dudu bondho nanging lungiting asmoro
Semoga Berkenan lirik lagu lungiting asmoro diatas
Posted by: Enno Cinta
Berita Terbaru, Updated at: Monday, October 22, 2012

Lirik Lagu Lungiting Asmoro Reviewed by Enno Cinta on Monday, October 22, 2012 Rating: 4.5